Verzenden en Retourneren

Na betaling vooraf via een van onze betaalmethoden wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wanneer je kiest voor betaling per overschrijving, dan verzenden wij na ontvangst van de betaling.


Voor het verzenden gebruiken wij de diensten van PostNL. De vaste verzendkosten voor 1 spinner zijn € 2,50. Deze komen dan per post, maar je kunt ook voor kiezen voor verzending als (brievenbus) pakket - de zending krijgt dan een track en trace code. De kosten hiervoor zijn € 3,75. Vanaf 2 spinners verzenden we standaard met track en trace. Een bestelling van € 75,- of meer verzenden wij gratis.


Afhalen in Delft is alleen mogelijk na het maken van een afspraak via info@spinetic.nl


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan gecrediteerd. De kosten voor de retour zending naar de webwinkel zijn voor jouw rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd moeten worden. De spinners mogen geen gebruikssporen hebben op de lagers.


Retourneren is alleen mogelijk na overleg vooraf via info@spinetic.nl. Retour ontvangen artikelen welke niet voldoen aan de voorwaarden zoals hiervoor omschreven zullen niet worden vergoed en worden op kosten van de koper teruggestuurd. Alle zendingen welke op kosten van de ontvanger (Spinetic.nl) worden aangeboden zullen worden geweigerd.